Geçen hafta 2012 ilkbahar-yaz kadın modasını anlattığım yazıma bu hafta erkek modasıyla devam ediyorum, çünkü modayı yakından takip eden erkek sayısı da azımsanmayacak kadar çok:) Aslında, son yıllardaki değişimleri göz önüne alınca modayı kadın-erkek diye ayırmak ne derece doğru bilmiyorum. Birçok renk ve desen unisex olarak kullanılmaya başlandı, bununla birlikte vitrinlerde kadınlar ve erkekler için benzer parçaları görmek mümkün hale geldi. Böyle bir girişten sonra aklınızda az çok bir şeyler şekillenmiştir diye düşünüyorum.

Image

Bu yaz erkeklerin üzerinde sıklıkla görebileceğimiz renkler yine neon olanlar:) İlkbaharın ve yazın coşkusunu erkekler de en az kadınlar kadar yaşayacak gibi görünüyor. Dikkat çekmeyi ve canlı renklerde giyinmeyi sevmeyen moda takipçileri ise neon renkler yerine daha uçuk tonları tercih edebilirler. Örneğin civciv sarısı tişört giymek yerine yumuşak tonlarda sarı bir tişört giymek daha cazip gelebilir.

Image

Bermuda şortlar ve dar kesim jeanler de sezonun vazgeçilmezleri arasında yerini alacak. Bermuda şortlarınızı rahat basic parçalarla kombinleyebilir, dar kesim pantolonlarınızın üzerine salaş tişörtler ve gömlekler giyerek cool bir görünüm elde edebilirsiniz.

Image

Image

Aksesuarlar, kombinlerinizi tamamlayan olmazsa olmaz parçalar. Bu sezon güneş gözlüklerinizi yanınızdan kesinlikle ayırmayın. Ayrıca zincirler ve fularlar da kombinlerinize hareket katabilir. Çanta kullanmayı seven erkek moda takipçilerine de deri çantaları rahatlıkla kullanabileceklerini söylemek istiyorum:)

Image

Image

Mutlu kalın:)