Havalar ısınmaya başladı nihayet; kabanlardan, çizmelerden kurtulduk. Aslında kurtulduk demek doğru mu bilmiyorum, kış mevsiminde kabanla birçok şeyi kamufle edebiliyorken şu an ayrıntıları da düşünmek zorundayız. Hele ki kadınlar için bu ayrıntıların öneminden bahsetmeye gerek yok sanırım. Kışın alınan kiloları verme, koyu renge boyanan saçları açık renklerle değiştirme, el-ayak bakımı diye uzayan bir listeye sahibiz. Tüm bunların yanında bir de ilkbahar-yaz modasını takip etmek var tabi ki. İnsanlar moda diye tutturmuş gidiyor ama herkes kendi modasını yaratmalı demeden de geçemeyeceğim, çünkü moda kurbanı olanların sayısı bir hayli fazla. Moda olan her kıyafet, aksesuar vb. herkese yakışacak diye bir kaide yok. İşe kendinizi ve vücudunuzu tanımakla başlamanız benim naçizane önerim. Yine de ilkbahar-yaz modasını takip edenler için birkaç tüyo verelim.

Image

Bu yaz oldukça kullanışlı olan ve rahat edebileceğiniz uçuş uçuş elbiseler moda. Hafif kumaşlardan yapılma ve bol kesim elbiselerle hem göz alıcı hem de rahat olabilirsiniz. Çiçek desenli gömlek ve şortlarla bahar esintilerini tüm canlılığıyla hissedebilirsiniz.

Image

Image

Neon renkleri hem aksesuarlarınızda hem de kıyafetlerinizde kullanarak göz kamaştırıcı bir etki yaratabilirsiniz. Ayakkabı, aksesuar ya da kıyafet hiç fark etmez, bu yaz kesinlikle gardırobunuzda neon bir şeyler olsun.

Image

Salaş uzun eteklerle basic tişörtlerinizi kombinleyerek şık ve rahat görünmeniz mümkün ama bu tarzı genelde bacak boyu uzun olanlar tercih etmeli.

Image

Fiziğine güvenen kadınlar için iyi haber :) Belinizin inceliğini göstermek için tercih ettiğiniz yüksek bel etek ve pantolonlar bu yaz revaçta, ayrıca göbeği açıkta bırakan gömleklerle de göz alıcı bir etki yaratabilirsiniz.

Image

Image

Aksesuar kullanmayı sevenlere müjde, bu yaz takıp takıştırma zamanı :) Özellikle deri ve taş, her aksesuarda gözümüze çarpacağa benziyor. Enerji dolu renklerle hareketli bir yaz geçirmeniz dileğimle.

Mutlu kalın :)

Image

Image